2010-11-30 ? 19:51:33

30 november


Sitter just nu ochfikar lussebullar. Farfar är här också och gör oss sällskap!
Försöker smöra in mig så jag kan få en ny vinterjacka i julklapp, det verkar gå bra ;)
Skolan har gått bra idag. Mått sådär med förkylningen men är glad att jag orkade in till skolan.
Hade även samtal idag, gick super! Nästan MVG i frisör. Känns roligt!
 
Ska försöka lägga mig tidigt, sovmorgon imorgon också!  ska tydligen bli upp mot -15 grader imorgon.
Får de hur det går att ta sig in till skolan imorgon.

2010-11-29 ? 10:49:35

godmorgon :)


godmorgon. Är hemma idag, genom förkyld och ont i huvudet. ska försöka göra klart vissa skoluppgifter så man har gjort något fast man är hemma. Det är riktigt fint väder ute idag, fint med snön för en gångs skull. Nu kom Daniel hit och håller mig sällskap på sin lunch :)
Ska försöka få i mig lite mat nu.

2010-11-27 ? 20:05:43

.


Absolut bästa låten just nu!


2010-11-27 ? 19:16:59

Lördags kväll hemma


Idag har jag bara vart hemma, och är det även nu eftersom jag har börjat blivit sjuk.
 Alla verkar vara sjuka nu när vintern kommit. Tycker det är mysigt att bara vara hemma ibland.
Imorgon ska jag och Daniel åka till farsta och handla julklappar. ska försöka att hålla mig från att handla nått till mig men de brukar inte gå så bra haha. Börjar få julkännslor redan, men imorgon e de ju faktist första advent! Mysigt. Jag tycker det är fruktansvärt svårt att veta vad man ska köpa i julklapp.

Nu ska jag fortsätta mysa i soffan. snart kommer älskling och håller mig sällskap också!




En bild från förra helgen på mig och brudarna! rolig helg. Hoppas de
görs om nästa helg ;)

2010-11-26 ? 17:16:02

26 november


Äntligen fredag! Vart i skolan idag, gjort uppsättning till gymnasiemässan, gick bra!
Åkte med sen till mässan och kollade på showen, den va riktigt bra :)
Börjar känna mig lite sjuk, hoppas de inte blir värre. väntar på daniel sen ska vi hem till mig äta god mat och bara mysa ikväll ingenting annat! Har precis suttit och fixat till mina naglar så orkar inte skriva för de e rätt svårt hehe.

2010-11-22 ? 16:44:26

22 november


Idag har jag vart ledig. Sov till 12, Jag behövde verkligen det kan man säga. Har vart med Amanda nere i centrum när hon solat, vart inne på kicks köpt så att jag ska fixa egna gele naglar. Ska prova på att göra det ikväll om jag orkar sen passade jag på att göra syn test som man måste för att få körkortstillstånd.
Det har jag hunnit idag.
Ikväll blir det bara att ta det lungt. Lägga mig tidigt så att jag orkar upp imorgon!
Nu ska jag åka hem till Daniel och försöka göra naglarna.

2010-11-21 ? 20:38:03

trött och sliten.


Sitter och kollar på komisarie späck. rolig film  faktist. Är jävligt trött efter helgen, har likom vänt på dygnen. En kort sammanfattning om min helg. I fredags va jag och Amanda hos Björn med Petra riktigt mysigt var det. Daniel kom och hämtade min senare på kvällen. Han var i Vika och lanade så vi åkte dit så sov jag också där. Kom inte i säng för ens vid fyra tiden på morgonen och gick upp redan vid 11 på Lördag morgonen och fick skjuts ner till nynäs. Gick ner till alicia va med henne och sen fixade vi oss och frog till Susanna och började kröka lite smått. Hade det jätte trevligt :) Sen drog vi alla brudar och Bowlade. Gick bättre för mig än vad jag förväntat mig. Sen frog jag Jennifer Emma och Nathalie till Anders satt där ett tag sen drog vi till Foppa. Var väldigt trevligt! Daniel hämtade mig 03.30 så åkte jag med han till Vika och sov. Vaknade vid ett idag så vänt på dygnen har man. Skönt att jag är ledig i morgon !

De va en sammanfattning om min helg! mycket lyckad :)



Nu ligger jag i soffan och är jätte trött

2010-11-19 ? 08:46:42

fredag

Sitter och kollar på Troja i skolan. Känns som om jag åkt in i onödan.
Idag är det fredag och vad händer en dag som denna?
Just nu vill jag bara gå och sova. Slutar elva så kommer hem tidigt iallafall.
Och jag har ju lång helg, ledig på måndag :) I love it!

2010-11-18 ? 19:51:48

Snart fredag!

Imorgon är det fredag och jag har bara en lektion!
Vet inte riktigt vad som händer i morgon men någonting finns det alltid att göra. På lördag ska jag träffa brudarna iallafall. Bowla och festa! det ser jag fram emot.
Det är inte bara jag som hatar vintern men fan va jobbigt det är att gå upp 6 på morgonen sen ut och vänta på enn buss i snön och i minus graderna. Usch, tänk om man kunde få gå i ide på vintern.
Nu kom jag på ennu en till bra sak, vi har studiedag på måndag och vi e lediga! extra lång helg ;)



2010-11-16 ? 17:40:41

16/11


Idag har det vart en ganska bra dag faktist förutom att jag vart trött, men så är det när man går upp tidigt varje dag. Skolan gick bra, började lektionen med frisör teknik då vi gjorde botten färg och sen folie slingor gick bra :)
Sen så åkte jag och några andra till Disign gymnasiet för att kolla kläder och modeller inför gymnasiemässan, vi ska fixa deras hår och även vara på mässan. Blev också inbjudna på modevisning på torsdag klockan 20.00, kan bli roligt :)
Imorgon behöver jag inte åka in till skolan för ens klockan tio skit skönt.
Nu ska jag hjälpa Daniel med maten eftersom han inte gör lika god mat som jag. nej nu skoja jag bara men ska göra lite nytta.

2010-11-15 ? 20:15:52

.



Låen spelades på din begravning.. ♥

2010-11-15 ? 18:43:12

Måndag kväll

Sitter i min ensamhet och kollar på tv. Ensamhet är aldrig roligt. Bara i ytterst få tillfällen. Hade tänkt mig att göra litte nytta, städa och plugga sen vet man ju hur det slutar men endå :)
Såg nyss att det är fotbollsgala ikväll, kan vara ganska kul faktist så det siktar jag in mig på. Nu vet jag faktist inte vad jag ska skriva så hejdå.







                                   

2010-11-15 ? 09:27:20

Regning grå tråkig dag..

Sitter i skolan kollar ut genom fönstret. Det är grått tråkigt och det regnar. Det är en sån här dag man önskade man fick ligga kvar i sängen och bara mysa. Sitter och håller på att avsluta mitt och amandas projekt i praktiskmarknadsföring snart klara! I eftermiddag är det en lång Engelska lektion....
Sen åker jag bara hem och myser :)



Dåligt väder gör en på dåligt humör.

2010-11-14 ? 21:38:55

Söndags kväll

Nu sitter jag nyduschad och kollar på tv med Daniel, vi har precis ätit.
Om man ska sammanfatta min helg lite snabbt så har min helg vart super! Åkte till Bollnäs i fredags. Åkte hemifrån runt 4 och var inte framme för ens typ 9 på grund utav köer och vi stannade och handlade mat på vägen, men vi hade iallafall en super mysig kväll kom inte i säng för ens vid 02. Jonna och jag hade en egen mysig stuga. Vaknade runt 12 dagen efter fixade oss och åkte ner till lilla centrumet och sen till den efterlängtade affären DOLLARS där jag handlade en hel del (en affär med jätte billiga saker) Kvällen blev mysig med god mat, ansiktsmask och mycket skratt! Har nog aldrig vart så skönt att komma hem ifrån. Idag åkte vi från Bollnäs vid 2 och var hemma vid 6. Hela helgen vart super!

Nu ska jag kolla klart på Beck och försöka somna tidigt!


                                           

2010-11-12 ? 08:34:50

i skolan

Godmorgon. Sitter just nu i skolan och kollar ut genom fönstret på det tråkiga vädret. Man blir så trött när de är mörkt och tråkigt ute, men jag ska inte deppa för det. Det är trots allt fredag i dag, jag slutar klockan 11 och jag ska till Bollnäs med ett härligt gäng! jag längtar. Vill bara sluta nu.




Idag är jag så trött, vill bara hem till sängen.

2010-11-11 ? 14:57:16

Skön dag

Idag har det vart en skön dag, slutade klockan 11. Skolan gick ganska bra. Gjorde uppsättningar som inte gick så bra för mig till en början villket jag inte tyckte de gjorde på slutet heller men fick berömm för den så det känndes ju skönt. Åkte hem direkt efter det och har inte gjort någonting alls sen jag kom hem.
Imorgon ska jag Jonna våra morsor och lillesystrar åka till Bollnäs. Där var vi när jag och Jonna var små pluttisar.Vi kommer få det skit roligt. Bara ta det lungt ha roligt och skratta en massa. kommer hem på sändag igen.
Väntar på att Daniel ska komma hem så vi kan åka och handla. Jag börjar bli rastlös



2010-11-10 ? 18:10:45

Ett inlägg till Erik <3

Erik Tulinen


Vila i frid fina du. 1993 09 25 - 2010 09 28 ♥

2010-11-08 ? 10:36:14

:)

Jag har kommit på att jag ska skaffa mig en blogg och nu har jag gjort det.
Ska få hjälp att fixa min blogg eftersom den inte e så snygg just nu .