2011-05-31 ? 19:10:30

Tisdag

Har vart en bra dag! Klockan tio började vi i dag i trekanten som det heter. En jätte mysig park nära vår skola. Där spenderade vi dagen med klassen idag. Hade betygsprat. Fick MVG i frisörteknik. Känns så skönt att ha höjt sig från VG förra terminen.
Nu är jag ledig fram till tisdag, sen går vi på tisdag sen är vi lediga onsdag, torsdag sen fredag får vi sommarlov!
Så vad ska man hitta på de här dagarna ?
2011-05-30 ? 22:25:51

En mysig kväll med Amanda ♥

Fick sällskap utav amanda ikväll! Blev att vi satt och pratade och hade det mysigt! Sen hoppade vi i våra mjukisar och fick för oss att sitta och mysa och dricka vin! Så det blev en myskväll i våra mjukisar och med några glas vin. Nu har Amanda precis gått så nu sitter jag och väntar på älskling som jag saknar och vill mysa med!

2011-05-30 ? 17:43:37

Ligger framför tvn

Ligger i soffan.Har precis proppat i mig massa mat , så mätt är jag! blev ingen träning för mig ikväll så jag undrar vad man ska hitta på ikväll. Älsklingen min kommer hem sent så får umgås med mig själv helt enkelt :)
2011-05-30 ? 12:20:22

Kompliteringsdag!

Sitter i skolan har gjort marknadsförings prov för en stund sen. Har endast kvar två engelska uppgifter nu sen är jag klar med allt i tvåan! Är redo för sommarlov och sen endast ett år kvar i skolan. Så nu blir det engelska kompliteringar sen hem och träning ikväll står på schemat! Imorgon ska vi bara ner till trekanten med klassen och mysa sen ledig onsdag torsdag fredag och måndag!

2011-05-29 ? 21:23:42

Söndag

Igår hade jag en jätte mysig dag och kväll hemma hos Tessan och Roger och deras barn. Lucas var lite blyg i början men sen vågade han sitta bredvid mig så. Ett riktigt charmtroll :) Alltid lika roligt att vara där.

Idag gick jag och Daniel upp vid halv tolv och gjorde oss iordning. Åkte till Länna och införskaffade oss massa städ saker och sånt man behöver i lägenheten. Köpte fina ljus och fina blommor till min fina mamma, mors-dag present. Vi åkte hem till mig och blev bjudna på middag. Min fina pappa hade gjort egna jätte goda hamburgare som han grillat och egen dressing. Super gott. Nu har jag och Daniel precis stor städat hela lägenheten. Känns så skönt när allt är rent , allt är diskat. Nu kollar jag på Big brother. Imorgon är det sista riktiga dagen i skolan sen är jag helt klar med allt i skolan!! sååå skönt. Inte många dagar nu till skolavslutning


Byråerna vi fick utan mamma!♥ Behövdes verkligen.
2011-05-28 ? 12:23:10

Jag älskar min lillasyster så himla mycket ♥



Det är inte alltid lätt att ha en lillasyster. Det är mycket bråk hela tiden, men innerst inne älskar vi varandra. Du har blivit så stor nu och jag har så svårt att inse det. Jag vill att du ska vara sen där lilla ungen fortfarande, men du har blivit stor nu och det är bara att acceptera och jag älskar dig min fina syster
2011-05-26 ? 21:39:09

Torsdag & visningen avklarad!

Idag har det vart en bra dag. Började dagen klockan kvart i tio vid nordiska museumet. Va bara där drygt en timmen sen tog vi oss till skolan där vi satte igång direkt att fixa modeller.Det skulle färgas hår, göra uppsättningar sminka osv. Vi höll på från halv ett till fem sen var allt klart och vi begick oss några meter ifrån skolan till MVG som det heter. Där hade vi våran visning. Jätte fint precis vid vattnet. Visningen gick super bra!

Har precis kommit hem sitter och myser i min Ziperall som kom igår! Imorgon går vi 9 till 11 i skolan. Onödigt, mest betygs prat men snart sommarlov så det ska jag stå ut med.
Tog inga bilder idag ska försöka få tag i bilder men bjuder på en bild på museumet och bild på mingel maten som bjöds under visningen.



2011-05-25 ? 10:28:55

Då var det redan onsdag. Är hemma från sko...

Då var det redan onsdag. Är hemma från skolan idag. Försov mig och så. Så vet inte riktigt vad som händer idag. Kanske ta tag i det sista plugget. Kanske ska ner till centrum och sola. Är lite sugen på det :)

2011-05-25 ? 10:28:53

Då var det redan onsdag. Är hemma från sko...

Då var det redan onsdag. Är hemma från skolan idag. Försov mig och så. Så vet inte riktigt vad som händer idag. Kanske ta tag i det sista plugget. Kanske ska ner till centrum och sola. Är lite sugen på det :)

2011-05-23 ? 08:23:13

Måndag

Då var det måndag igen och jag sitter i skolan. Har haft en jätte bra helg. I lördags gick jag och Daniel hem till Tessan och Roger. Roger och Daniel satt och spela dator, medans jag och Tessan hade det jätte trevligt pratade och så. Senare under kvällen kom Sabina också, jätte kul! så vi satt på balkongen länge och drack vin och hade det super trevligt. Något man vill göra om :) Igår Vaknade  jag runt elva sen lite senare skrev Tessan så jag följde med henne och Roger på en promenad och kollade en stund när Daniel tävlade. Spenderade sen min dag och en bit in på kvällen hemma hos dom. Gick hem vid halv 9. Alltså en jätte bra helg. Inte så rolig dag idag men ikväll blir det iallafall träning :)

2011-05-20 ? 21:43:36

Myser med Amanda♥


Sitter hemma hos Amanda. Blir en myskväll med henne. Idag när jag kom hem så gick jag hem till Alicia och umgicks med henne och Jennifer. Satte även i löshår på Alicia. Fint blev det. Blev ett kort inlägg, ska fortsätta umgås med Amanda.

2011-05-20 ? 08:53:55

Svenska nationella..

Sitter och tränar på mitt tal som jag ska hålla snart. Svenska B nationella. Talet ska hållas i 5 minuter och visst det är inte mycket men när man står där uppe så är det länge. Har alltid haft problem med att stå inför folk att prata, men jag hoppas att det ska gå bra.. är just nu jätte nervös. Det som är positivt är att jag slutar efter och så är det helg! sen tror jag att det blir mys med brudarna ikväll. Nej usch nu måste jag fortsätta träna.

2011-05-18 ? 22:05:44

Beställde hem denna enkla långklänning ♥

2011-05-18 ? 00:02:11


Allt du behöver är kärlek. Kärlek är allt du behöver och det får jag utav dig♥
2011-05-17 ? 23:43:56

Godnatt!

Dags att stänga ner datorn nu. Har förövrigt pluggat mesta delen utav dagen. skickade in två inlämningar och började på mitt tal. Sen fick jag det tråkigt och bakade en blåbär och hallon paj! första gången jag gjorde den och om jag får säga det själv så blev den förjävla god haha. Är faktist väldigt duktig på att baka. Sen har jag bara myst under kvällen. så nu är det dags att sova, för i morgon blir det mys dag med brudarna. Berättar mer om det imorgon.

2011-05-17 ? 13:17:13

plugg hela dagen...

Är hemma idag från skolan. Har haft huvudverk i flera dagar som inte ens går bort när jag tar tabletter. konstigt. Har iallafall fått lite gjort idag. Fått in en komplettering jag har och en inlämning. Nu måste jag bara börja med mitt tal som ska vara klart på fredag. Svårt är det också.. men får försöka mig på det endå.
2011-05-16 ? 08:15:08

Alltid lika jobbigt med måndagar..

Då var det måndag igen och en hel skol vecka.. Är ganska mycket plugg nu och stort svenska nationella svenska B muntliga.. Vill inget annat än att bara strunta i det men det går inte. Min dag har inte börjat bra. Vet egentligen inte varför. Känner mig bara väldigt ledsen idag, vill hem men går enda till halv 4 idag. Ska i allafall träna ikväll så något positivt är det. Nu ska jag jobba gärnet så att jag blir klar med mina två inlämningar så att jag blir av med dom.


                                                         

2011-05-14 ? 12:55:25

Bra start på dagen.

Började min morgon med att gå upp halv 9, fick i mig en bra frukost och massa vatten. Vid halv tio drog jag och mamma och körde ett hårt bodycombat pass! känner mig så duktig som börjat träna så mycket och framför allt att jag går upp tidigt. Hela dagen känns så mycket bättre när man börjar dagen med att träna.
Har precis klippt pappa så ska snart hoppa in i duschen. Ikväll får vi se vad som händer. Ingenting som är riktigt planerat än, men det återstår att se :)

2011-05-14 ? 09:08:48

.

"Styrka ligger inte i att aldrig falla, utan i att finna kraften att resa sig igen."

2011-05-13 ? 10:23:14

Äntligen fredag!

Är ledig idag. jätte skönt, men mamma drog upp mig redan klockan 9 och fråga om vi skulle ta en powerwalk. Ville inte gå upp ur min sköna säng först men sen kände jag att det kunde vara skönt. Så nu har vi precis kommit hem efter en jobbig powerwalk, men duktig känner man sig. Ska hoppa in i duschen nu sen åka med mamma till haninge och shoppa. ska försöka leta efter ett par svarta jeans, använder knappt jeans. sen ska jag kolla efter en långklänning, men jag hittar aldrig det jag letar efter så kommer väl hem med något annat .

2011-05-11 ? 23:44:38

14 månader♥

2011-05-11 ? 22:32:20

Onsdag

Har precis kollat på hockey. Har förövrigt haft en bra dag. Vädret har ju vart bra! Skolan flöt på bra. Fick dock åka ersättningsbuss från västerhaninge idag.. Suck.. men men vädret var bra iallafall. Gjorde tacos med älskling när vi kom hem. Var nyss ute med Amanda en sväng. Imorgon börjar dagen med engelska B nationella.. och efter det frisörteknik. Är ledig på fredag! då ska jag upp i tid och sola! om vädret är bra. Har inte solat än och jag är så otroligt blek.. haha. Ska snart lägga mig så att jag orkar upp imorgon.
2011-05-10 ? 11:28:01

Om gårdagen !

Gårdagen gick skit bra! Nervösa som jag och Amanda var gick vi till Maria Nila salongen där vi mötte upp Malin som jobbar på salongen. Vi fick vänta där ett tag tills vi fick träffa berömda Joakim roos. Han var jätte rolig att få jobba med. otroligt duktig på uppsättningar. Jag och amanda fick hjälpa till att förbereda modellerna när vi var på salongen, åt lunch och det där. när vi stått där i några timmar och klockan var runt 5  tiden så förflyttade vi oss upp längre på gatan in i en jätte fin byggnad där det var en scen och massa stolar.
Jag och Amanda fick uppdrag att se till att alla sex modeller skulle pröva bröllopskläningarna och vilken som satt bäst på den å vilka som skulle byta med varandra efter att dom gått upp på scen. Allt var rörigt i början men det fixade sig. Under visningen fick jag och Amanda var nere i ett rum där vi fick göra om vissa modellers uppsättningar.

Visningen gick super bra och man kunde verkligen andas ut när den var slut. Sen tackade dom alla modeller på scenen och make up tjejerna sen även mig och amanda som var assistenter. Dagen/ kvällen var stressig men otrolig rolig upplevelse och gör gärna om det igen!

Lägger upp lite bilder som är dåliga för jag tog med mobilen, han inte ta med kamera det gjorde dom andra men har ej fått bilderna än.



Maria Nilas salong

Joakim Roos



Rummt där vi fixade modellerna







Blomman och Goody bagen vi fick
2011-05-09 ? 11:57:28

En fika innan jag och Amanda drar oss till...

100media_imag040 (MMS)

En fika innan jag och Amanda drar oss till Maria nila :)

2011-05-09 ? 08:14:52

Måndag

Har precis kommit till skolan. Känns tungt med måndag men jag ska inte klaga. Det är jätte härligt väder ute! Sen en annan rolig sak är att jag inte behöver gå på engelskan i eftermiddag eftersom jag och Amanda ska åka till Maria Nilas salong och hjälpa en jätte duktig frisör med hans bröllopsvisning! spännande! ska bli jätte jätte roligt. Vet inte riktigt än vad det är vi ska få göra men vi ska iallafall vara hans assistenter. Kul att få åka och göra andra saker än att bara vara i skolans salong, så att man får pröva på det verkliga livet innom frisör. Får upptadera ikväll hur det gick! :)



2011-05-09 ? 08:14:52

Måndag

Har precis kommit till skolan. Känns tungt med måndag men jag ska inte klaga. Det är jätte härligt väder ute! Sen en annan rolig sak är att jag inte behöver gå på engelskan i eftermiddag eftersom jag och Amanda ska åka till Maria Nilas salong och hjälpa en jätte duktig frisör med hans bröllopsvisning! spännande! ska bli jätte jätte roligt. Vet inte riktigt än vad det är vi ska få göra men vi ska iallafall vara hans assistenter. Kul att få åka och göra andra saker än att bara vara i skolans salong, så att man får pröva på det verkliga livet innom frisör. Får upptadera ikväll hur det gick! :)



2011-05-08 ? 11:20:30

Söndag

Min helg har vart toppen.  Har lite söndagsångest idag. Igår under dagen gjorde jag inget speciellt sen vid 19 tiden gick jag och Daniel på bio, Fast and furious 5. Riktigt jätte bra var filmen. Bästa utav alla dom filmerna. Efter det gick Daniel och träffade sina vänner och jag gick hem till Tessan och Roger. Var där spelade spel och kollade på film och hade det jätte jätte trevligt :) Daniel kom vid tio över två så då gick vi hem. Alla började bli trötta.
Idag har jag inga planer alls. Ska försöka plugga till det dyker upp något, det gör det alltid.
2011-05-07 ? 01:43:10

Hårförlängning

Gjorde en hårförlängning idag på Emma.





2011-05-05 ? 11:56:30

Nu blir det föreläsning om Matrix produkte...

100media_imag039 (MMS)

Nu blir det föreläsning om Matrix produktena :)

2011-05-05 ? 08:35:07

Tråkigt väder, tråkig dag..

Man blir ju inte så glad när man vaknar och vädret är tråkigt hela tiden. Man vill bara ligga kvar i sängen. Är i skolan nu och vill hem!har till och med mjukisbyxor på mig idag och det händer verkligen aldrig! så idag är jag verkligen trött och jag slutar inte för ens klockan 3 idag sen ska jag hem och vila sen ikväll blir det träning, Bodycombat. Imorgon är det nationella prov i engelska B. Har ju alltid haft riktigt kämpigt med engelska men får väl göra det bästa.

2011-05-03 ? 19:26:43

.

Ibland känner man bara att allt man gör blir fel, men jag tänker börja stå på mig mer och sluta vara så svag!
2011-05-02 ? 23:26:58

Godnatt. Vill bara somna nu och det är vad...

100media_imag037 (MMS)

Godnatt. Vill bara somna nu och det är vad jag tänker göra. Ensam är jag också..

2011-05-02 ? 21:17:27

Familjemys ♥

Sitter och kollar på hockey med familjen. Var en evighet jag bara var hemma med familjen. Är aldrig hemma längre. Ska sova ensam inatt också eftersom Timmy är hos Daniel nu ett tag så blir två nätter till helt ensam. Blir totalt 4 nätter utan Daniel, känns som en evighet. Har aldrig sovit ensam så länge haha. Är väldigt bra för förhållandet men lite små jobbigt när man ska sova, men har saknat familjen så det är fruktansvärt mysigt att bara mysa med dom några dagar. Ska kolla på Big brother sen, sen blir det sova direkt efter det.
2011-05-02 ? 19:08:11

Beställd! Tack pappa! ♥♥♥♥♥

2011-05-02 ? 08:02:30

Måndag


Kom precis till skolan. Sitter och dricker kaffe och väntar på vår lärare. Är jäkligt trött idag och har en lång tråkig dag framför mig men men. Hoppas på att jag ska träna ikväll så jag har någonting att se fram emot!

2011-05-01 ? 22:14:27

Min valborg! ♥

Min valborg började med att jag åkte upp till stallet. Jag och steffi red sen åkte vi hem och fixade oss. Åkte mot stan vid tre tiden. Fick skjuts utav älskling till söder där vi gick till Steffi och hämtade mer dricka. Åkte till Lidingö hem till Julia. Började grilla sen kom Bella också. Hade en mysig middag vi brudar. Började dricka sen kom det lite fler människor. Vi satt och hade det sjukt trevligt hela kvällen. Trevligt folk och god dricka. Gick och la mig rätt tidigt faktist med amanda. Idag har vi haft mys i soffan allihopa sen åkte jag Amanda och Julia till Kungsholmen där vi mötte Daniel och Timmy för att få skjuts hem. Nu sitter jag i soffan och kollar på Big Brother. Julia och amanda som har hållt mig sällskap ikväll ska åka hem nu. Ska sova ensam inatt :'( men det ska jag väl klara av. Sov ensam inatt också eller nej men utan min älskling.