2011-12-26 ? 21:17:08

En riktigt seg dag!

Min jul var helt perfekt. Fick det jag önskade mig. Igår var det ju den dagen alla gick ut, även jag. Blev en riktig rolig utgång. Mindre roligt idag.. men det var det värt! Sov hos Tessan inatt som följde med mig ut igår och dansade loss med mig. Vi gick hem vid 2 så sov jag på deras soffa. Sov dock bara en timme. Det var ju som ingen missade världens storm. Trodde fönstret skulle gå sönder. åkte hem tidigt i morse och sov fram till halv 2. Följde med pappa och köpte en ny skit snygg tv sen har vi ätit god middag och jag har inte gjort annat än att ligga i soffan.
Imorgon ska jag upp och luncha med bästa kusin.

2011-12-24 ? 09:10:32

God Jul allihopa!

Nu var det väldigt länge sen jag bloggade. God jul! Fick iallafall den bästa julklappen i morse utav mamma och pappa. Dom har bokat en lägenhet i Turkiet, Alanya i sommar i 3 veckor! Sitter och kollar på bilder och vill åka nu nu nu!

Bilder på lägenheten

2011-12-07 ? 09:37:58

7/12

Har knappt blivit någon bloggning för min del på länge. Skriver lite när jag har tid. Har vart mycket festande nu när man blivit 18. Så är det många som fyllt år senaste tiden så då har de blivit mycket fest :) Haft praktik i 4 veckor. Kom tillbaka till skolan igår. Känns såå jobbigt. Är så mycket roligare med praktik. Började 10 varje dag. Nu är det upp kvart i 6 på morgonen och ut i kylan... Men snart jullov!