2010-12-31 ? 13:18:30

31 December


Jaha då var det nyårsafton idag då. Ska bli riktigt roligt! Ikväll ska vi till stan och fira nyår med Daniels kompisar. Jag Daniel Johan , hans flickvän och deras kompis åker bil in till stan, jätte skönt. Tror de kommer bli en toppen nyår! Har precis suttit och fixat mina naglar så att dom är fina. Blev glittriga tippar. Passar bra till nyår.
Nu ska jag fortsätta fixa mig lite smått.




Gott nytt år!

2010-12-30 ? 17:57:56

.


  Jag har nog bestämmt mig vilken mobil jag ska ha :) Den passar nog mig. Den är inte alls så där jätte stor och så är den fin. Bra surf mobil och hela skiten. Så tror det bliren HTC legend BLACK

2010-12-30 ? 12:31:32

330 December

Godmorgon :)

Gick upp för en timme sen. Nu sitter jag och Daniel och spelar WII. Har faktist blivit lite bättre på det, vunnit några gånger har jag gjort också ;) Ska åka och kolla på mobil idag. Har egentligen inge brottom med att skaffa ny, vill mest bara kolla vad som finns. Vet inte alls vad jag vill ha. Idag blir det också lite små fix inför nyår.

Nu ska jag spela igen, sen ner till centrum.
2010-12-30 ? 00:55:17

..

.. jag har så tråkigt. klockan är tio i ett ioförsig kanske är dags att sova. Älskling ligger och snarkar bredvid mig så snart får han en jävla kudde i huvudet hehe.. jaja jag har väl inget mer val än att lägga mig brevid honom och försöka somna. Snart är det nyår också,måste nog små fixa lite saker tills det imorgon.






haha slänger faktist upp en bild när jag rider
2010-12-29 ? 23:42:47

29 December


Idag har jag inte gjort någonting alls nästan. Bara legat och kollat på tv. Daniel kom hem på lunchen då lyckades jag tappa mobilen så den gick sönder..suck.. Så när han drog hade jag skit tråkigt. hade verken datan med mig och mobilen funkade inte. skit kul.. Så jag kunde inte få tag på någon.. så låg och kollade på tv hela dagen.
Vid fyra åkte vi hem till min faster och mina kusiner. Fick lite julklappar och så. Åt pizza och hade det trevligt. Vi kom inte där ifrån för ens vid åtta. Kom hem, fixade en tillfällig mobil till mig. Ska nog försöka kolla på mobil i morgon. Vet inte alls vad jag vill ha för ny mobil..




Har numera en sån här mobil tills jag hittar en ny.. den funkar

2010-12-28 ? 10:29:00

28 December

Godmorgon :)
Har precis gjort mig iordning. Ska åka in till haninge med Petra och Jennifer för att shoppa. Hittade ingenting igår så jag gör ett nytt försök idag :) Tycker att allt om är på rean är lite halv fula kläder :(får hoppas jag hittar nått idag då, och att allt inte är utplockat. Folk är ju som galna på reorna. Vet inte vad jag ska skriva lite onödigt inlägg.. Försöker dra ut på tiden förmin buss går inte för ens om en halv timme. Ska försöka få i mig nått i magen :)





Idag var det 3 månader sen..kom tillbaka.. Vila i frid ♥

2010-12-27 ? 12:03:41

27 December

Godmorgon!

Gick upp ur sängen för en stund sen. Vet inte alls vad jag ska göra idag. Är så jävla sopping sugen men vi brudar ska in i morgon så de e bara att vänta en dag till. ååh e så sugen.. Förstår mig inte på folk sominte tycker om att shoppa :) Får väl se till att syselsätta mig med något annat idag..

2010-12-26 ? 17:54:06

26 December


Godkväll.
Igår va de mycket att göra. Först åkte vi till hans brorsa i Tyresö och hans fru. Åkte där ifrån vid 3 tiden hem fort och duschade sen hem till farmor och farfar. Fick lite julklappar. Nån nagel grej och 1000 kr. Passar bra nu till mellandags reorna ;) Sen åkte vi där ifrån vid 9 tiden och tänkte bara gå hem och slappa och äta chips men sen kom jag och Daniel på att vi ville träffa våra vänner så han drog ut och jag drog på fest. Sen gick vi hem tillsammans och va hemma vid 03.00 ungefär.
Idag var vi tvungna att gå upp 11. Skoja inte vad jag var trött när man somnade halv 5 i morse. Så åkte vi in till haninge fixade min klocka sen hem till Daniels mamma och pappa. och nu har vi kommit hem. Ska bara ta det lungt ikväll :)

Liten sammanfattning om min dag igår och idag

2010-12-24 ? 19:02:11

Underbar jul

Nu har jag för ett tag sen öppnat alla julklappar. Är riktigt nöjd med det jag fått! I morse åkte jag och Daniel som sagt till hans bror. Det var mycket trevligt. Sen åkte vi hem till tolv för då kom mormor och morfar och gammel farmor hit. Blev massa jul lunch. Sen när dom gick var det Kalle anka men det slutade med att jag Elin och Daniel sommnade i soffan haha. Sen när vi vaknade öppnade vi paket :) Imorgon åker vi till Daniels andra bror sen ut till Sandvik till farmor och farfar :)

Bilder på mina julklappar.


Mina fina coola stövlar!


Fin klocka som jag fick utav älsklingen


En till julklapp av älsklingen


Frisörsaxar


Bra tofflor jag kan ha i salongen så jag inte får ont i ryggen och så.
Beställda från Tyskland.




Presentkort på haningecentrum 500 kr + 500 kr kontant.


Snö armband + örhängen


Skrubb


Ett till armband




Leggins alltid bra att ha!


Mysig tröja med paljetter


Jag ska ju börja träna så.. haha

+ lite små saker

Sen så blev det ett WII till hela famljen



2010-12-24 ? 08:16:02

Julafton

Godmorgon och Godjul!
Jag är uppe tidigt jag. Egentligen inte för att jag vill utan för jag ska hinna åka till Daniels bror och sen vara hemma till 12 för då kommer mormor och morfar. Sitter här med mamma med tända ljus och granen lyser. så mysigt! Börjar bli dax för mig att fixa mig :)

2010-12-22 ? 20:11:10

.

2010-12-22 ? 13:00:03

Nu har det snart gått 3 månader sen du lämnade oss. Idag har jag en dag jag känner mig ledsen. Vill inte att du ska vara borta. Du hade hela livet framför dig. Snart är det jul. Känns jobbigt att veta att du inte får uppleva den, aldrig någonsin mer . Jag hoppas i hela mitt hjärta att du har det bra där uppe. Vi alla saknar dig så mycket att det gör ont.Jag vet att du är den finaste ängeln där uppe. Vila i frid ♥



2010-12-22 ? 11:15:26

22 December

Godmorgon!

Nu är det bara 2 dagar kvar tills julafton. Tiden går fort. Jag är klar med allt julklappar, kläder tills julafton och allt sånt. På julafton kommer mormor och morfar och min gammel farmor till oss och äter jul lunch sen på kvällen är vi bara familjen och älskling. Mysigt det också. Bara mysa äta julbord och öppna julklappar. På Juldagen åker jag och Daniel hem till hans bror och hans fru och hälsar på. Har aldrig träffat dom så de e ju på tiden att jag gör det. Efter det åker vi ut till Sandvik till farfmor och farfar och har det mys där och sover över där. Lite så kommer min jul att se ut.

Idag vet jag inte vad som händer faktist. Kanske jag ska kliva upp ur sängen någon gång och hitta på något.
2010-12-21 ? 23:19:59

Sängen

Ligger just nu i sängen ska försöka sova snart. Idag har jag hunnit med mycket faktist. Stor städat rummet har jag gjort, gjort klart en inlämning,storhandlat med mamma. Kollat i affärer för att hitta julklapp till elin men kom ut med en tröja till mig själv haha! Jag och shopping. Måste ha nått hela tiden. Att Shoppa är fan helt underbart :) nu ikväll har jag lagat middag och hjälpt älskling att måla faktist. Så jag har hunnit med mycket idag. Nu ska jag kolla på Navy CIS och försöka sova. Godnatt!
2010-12-21 ? 09:42:47

21 December

Godmorgon!

Första dagen på lovet idag. Känns super skönt! Har ganska mycket att fixa idag. Storstäda rummet, hjälpa mamma att handla all julmat , slå in dom sista julklappara och lite sånna där små saker :)
Först ska jag ligga kvar i sängen en stund . Skulle kunna sova hela dagen men man kan ju inte slösa bort hela lovet med att sova.



Slänger in en bild från igår!

2010-12-20 ? 21:50:38

God kväll :)

Sitter just nu och kollar på en svensk serie på 4an. Helt okej serie. Förövrigt idag så har jag inte gjort så mycket. Åkte hem från skolan tidigare hem till Izabelle ett tag sen upp till stallet med elin :) nu har jag äntligen lov! Så Jävla skönt så ni anar inte. Behöver inte gå upp tidigt ut i kylan på länge. Åh så skönt!:) nu ska jag fortsätta kolla sen blir det nog sängen. Puss!
2010-12-20 ? 09:55:32

20 December


Idag känner jag mig lite halv tjurig. Åkte till skolan helti onödan! Vi ska bara kolla på film typ. och nu får vi sluta lektionen  och vi börjar inte för ens halv ett, åååhh jag åker nog hem tror jag. Känns så jävla onödigt.
2010-12-19 ? 20:21:06

Äntligen klar

Så där nu är allt julbak klart. Pepparkaks huset tog längst. Att sätta ihop huset är ju inte det lättaste. Blev faktist mycket julgodis idag. Nu ska jag hoppa in i duschen och ta en lång härlig dusch. Sen blir det en film klockan nio. The day after tomorrow. Här kommer några bilder.










2010-12-19 ? 15:19:39

julbak

 Jag och mamma håller på att baka förfullt just nu. Just nu bakar vi massa knäck!
Jag skulle sätta mig och göra ett pepparkakshus men det va helt sönder!
 så ska snart åka och köpa ett nytt :) Ätit en massa har jag gjort också, man måste ju få provsmaka lite :)



2010-12-19 ? 11:40:29

19 december

Godmorgon! Sitter just nu i bilen. Ska åka och handla massa saker för idag blir det massa julbak :)mysigt. Knäck,pepparkakshus och lite annat. Får lägga in lite bilder sen hur det blev.
2010-12-18 ? 10:41:12

18 December


Godmorgon!

Hade kunnat sovit längre men känns så onödigt. Idag vet jag inte vad som händer.
Fick min päls till jackan igår så ska försöka se hur jag ska få på den. Annars vet jag
inte alls vad som händer.  Men det märks ;)
2010-12-17 ? 14:38:11

17 December


Idag är det fredag! :D Snart är det lov, julafton, nyår. Fan va härligt !
Bara skola på måndag sen in en snabbis till skolan på tisdag sen är det 3 veckors vila. Det som är skönt också är att efter lovet går vi endast en vecka sen är det 3 veckors praktik. så jävla skönt.

Ikväll är det planerat att ta det lungt. Äta gott, men jag blev plötsligt så rastlös så får se om jag hittar på något ikväll :)
2010-12-15 ? 17:58:27

..


Ibland känns det som om jag inte syns, som om att du inte vill att jag ska synas..

2010-12-15 ? 14:45:19

sömntuta


Blev ingen pomenad för mig inte. Ska jag va ärlig så råkade jag somna i soffan.
Så dåligt utav mig, men ibland får man göra så :) När jag vaknade kom mormor förbi
eftersom Elin är sjuk med cola och glass. Även glass till mig. En Ben och Jerry's. Gott faktist :)



Aldrig vart så mycket för denna glass men den här smaken var faktist helt okej!
2010-12-15 ? 10:35:50

15 December

 Godmorgon!

Är hemma idag. Delvis för att jag har ont i huvudet så blev morgonen lite knas. Vad ska man göra idag.. Det är så fint väder ute. Nästan så att jag blir sugen på att gå en promenad, fast så lär det inte bli.
 Nu måsta jag få i mig någon mat!
2010-12-14 ? 12:00:28

14 December


 Hallå.
Idag är jag jävligt trött. Vill bara hem. Slutar om två timmar så det är inte så länge kvar :)
Vad händer idag? ingen aning, det märks. Idag är det exakt en vecka tills lovet. Jag längtar massor.
jag behöver verkligen lov! Är så trött på att gå upp tidigt,ställa sig ute i kylan och komma hem sent vissa dagar.

2010-12-13 ? 20:11:07

13 December

 
Nu var det ett tag sen jag skrev. Idag är det Lucia. Jag tycker inte att man känner av julkännslan lika mycketlängre, men det kommer nog. Det är trots allt bara 11 dagar kvar till julafton.
 En vecka kvar i skolan är det också, sen kommer ett efterlängtat lov. Just nu sitter jag med familjen och älskling och dricker glögg. Mycket gott!
   Fick också min efterlängtade bruna boomerang jacka idag! Så glad jag blev :D Har ju endå haft min andra vinterjacka 3 vintrar så de va på tiden att köpa en ny.







2010-12-07 ? 20:09:14

7 December


Sitteri soffan ny duschad och kollar på Paradise hotel. Mysigt att sitta inne med ljus tända när det är massa snö ute. Ska kolla om det går någon bra film på tv som man kan ligga och kolla på och mysa i soffan.
 I morgon har jag sovmorgon. Riktigt skönt. Kan ju faktist sova till 9.
Vi har kundpass i morgon också så får se om det kommer någon som vill klippa sig. Nu ska jag leta om det finns någon film att kolla på !





2010-12-06 ? 19:36:26

♥♥♥

2010-12-06 ? 18:46:52

6 December


 Idag har jag vart ledig. Fick ett sms utav Izabelle i morse och undrade om jag vill följa med till haninge. Så jag sprang upp fixade mig snabbt och iväg till tåget. Hon köpte lite julklappar. Jag köpte ingenting. Inte ens till mig själv. Har nog aldrig hänt haha. Ibland måste man spara lite på pengarna.
 I morgon är det skola igen. Känner att jag behöver lov. Börjar bli trött på att att gå upp tidigt i kylan.

Ska snart göra ett mysigt bad med älskling ♥
2010-12-05 ? 13:33:28

5 December


Hej. Har precis kommit hem från hamnen. Har vart och kollat vem som blev Lucia 2010. Det blev min fina vän Jonna. Så stort grattis gumman ♥ Nu sitter jag i soffan och är ganska så frussen.
 Vid 4 ska jag på kurs för körkorts grej, i 4 TIMMAR. Alltså jag kommer ju dö av att sitta och lyssna
på någon i 4 timmar, men men det måste ju göras. Känns som om hela dagen går bort för det,
men en sak som är bra är att jag är ledig i morgon, studiedag. Verkar som om alla gymnasieskolor har det imorgon.

Igår var en mysig kväll. Var hemma hos Amanda med henne och Petra. Vi kollade på tv, åt chips och bakade.
Vi lyckades göra lussebullar. Dom bästa blev det ju inte men helt okej blev dom! :)






2010-12-04 ? 13:41:00

4 December


Idag gick jag upp ganska så tidigt. Daniels larm ringde vid 9 så jag gick upp ett tag efter honom.
Sen åkte han ör att hjälpa en kompis att flytta. Jag har vart i centrum med mamma och syster
och kollat lite på julklappar :) Julen närmar sig!
Nu sitter jag och kollar på tv. Ska hem till amanda ikväll och ha det mysigt. Äta och baka sen tjocka i oss
massa onyttigheter. Ska bli mysigt !

 Nu ska jag vila en stund sen åka till Amanda.


                                                    
2010-12-03 ? 17:00:39

.


Hallå!
Har precis tagit mig en lååång dusch och gjort mig jätte fräch! ska ingenstans idag eftersom jag fortfarande mår lite dåligt.. :( Blir en hemma mysar dag ikväll med mycket godis och cola!
Men imorgon då ska jag fan inte sitta hemma och tråka :D

2010-12-03 ? 09:43:29

3 December


Godmorgon. Eller gick ju upp för några timmar sen. Tvungen att åka till skolan idag eftersom jag har en redovisning att göra. Känns lite surt när man inte mår så bra, men men. Mår iallafall lite bättre än igår.
Idag blir det att ta det lungt och vila upp sig så man kanske kan göra något roligt imorgon :)
 Nu börjar min lektion igen som e skit helvetes tråkig men man måste ju..
2010-12-02 ? 12:19:42

2 December


Är hemma idag igen. Förkylningen vill inte försvinna inte huvudverken heller. Är lite ledsen idag också.
Kan inte göra något annat än att hoppas att jag blir frisk.
En positiv sak är ju att jag e sjuk nu så det inte kommer till julen eller nyår.
 Längtar tills älskling kommer hem så han kan ta hand om mig hihi. Blir att åka och köpa kebab ikväll, ingen större lust att ställa mig och laga mat när man mår så här.


2010-12-01 ? 17:59:28

1 December


Ennu en dag avklarad. Känner att jag börjar längta till julen väldigt mycket. Julen är så mysig.
I år blir det bara att fira med familjen och Daniel. Mysigt att inte ha folk här ibland.
Skön skoldag idag igen. Började vid 12. Åkte in med tio tåget så vi skulle hinna äta mat i skolan som bestod utav tacos idag. Inte helt fel. Tyvär förekommer det alldeles för sällan.

 
 
 
 
 Den här klänningen har jag nu beställt för att ha som en nyårsklänning!
Bra att beställa i tid ifall den inte sitter bra och att jag måste skicka tillbaka den.